Heren T-shirts - Hemdjes


Laat uw heren t-shirts, hemden en hemdjes bedrukken, met v-hals of ronde hals

U wilt een heren t-shirt of hemd bedrukken met logo, tekst of naam? Bekijk dan het grote aanbod heren shirts, hemden en hemdjes met een ronde hals of een v-hals. Deze shirts voor mannen hebben uiteenlopende pasvormen, dus er zit voor jong en oud een geschikt model bij. U vindt hier een voordelig aanbod heren shirts met v-hals en ronde hals, dus uw bedrukte shirt wordt altijd goedkoop en snel geleverd.

Heren t-shirts bedrukken met ronde of v-hals

Bestel ook bedrukte heren shirts zonder mouwen

Uiteraard bestelt u hier niet alleen bedrukte heren shirts met mouwen, want zoals u ziet leveren wij ook hemden met pasvorm voor mannen. Een ander woord voor een heren hemd is een "wifebeater", maar deze term wordt eigenlijk alleen in Amerika gebruikt. Ook uw hemden en hemdjes bedrukken wij graag voor u met een gepersonaliseerde tekst of een logo.

De bedrukking op uw shirts is te plaatsen op de voor- of achterzijde (borst of rug). U kunt het eigenlijk zo gek maken als u wil, van een supergroot logo op de rug tot een klein borstlogo op de voorzijde. Als u kiest voor een heren t-shirt met mouwen, dan is het zelfs mogelijk om kleine tekst of een logo op de mouw te drukken.

Er zijn ook mannen shirt die zich nog beter lenen voor een bedrukking op de mouw, dat zijn namelijk onze bedrukte longsleeve shirts. Voor het volledige overzicht goedkope t-shirts voor heren en dames, kijkt u op de pagina t-shirts bedrukken.

Alle T-shirts kunnen door ons worden bedrukt met uw logo of uw uitingen, zowel bij kleine als bij grote oplages. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een offerte.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan

 

Voor een compleet overzicht van onze kleding gaat u naar de hoofdpagina: sweater bedrukken.