Sweaters & hoodies borduren of bedrukken bij Achos

Een hoodie of sweater laten borduren met uw eigen ontwerp, dat kan ook bij 101Truibedrukken! Wij leveren namelijk niet alleen bedrukte truien, maar ook andere kleding met een borduring op de borst, rug of arm. Dit betekent dat alle sweater ontwerpen in principe mogelijk zijn. Tevens kiest u bij Achos altijd uit een zeer breed assortiment textiel, geschikt voor heren, dames en kinderen.

Ga direct naar ons volledige aanbod sweaters & hoodies:

Trui sweater schort borduren

Sommige ontwerpen op een sweater zien er nu eenmaal beter uit als borduring. Veelal laat men truien borduren als werkkleding, omdat het bedrijfslogo er dan stevig en permanent op zit. Bovendien ziet een borduursel er een stuk luxer uit dan een simpele transferbedrukking.

Wanneer kiest u ervoor om een sweater te borduren

  1. U kunt een sweater borduren als de stof dik genoeg is. Bij een dunne stof (zoals een t-shirt of longsleeve) is het vaak niet gewenst, omdat de borduring dan samentrekt na het wassen van de kleding.
  2. Alle trui ontwerpen zijn te borduren, tenzij deze te klein en fijn zijn (denk bijvoorbeeld aan een te kleine tekst). Verder is het mogelijk om eigenlijk alle teksten en logo's netjes in de kleding te naaien.
  3. Als u kiest voor een bedrukte hoodie, sweater, jas, handdoek, broek of stevige werkkleding, dan kunt u uw ontwerp er altijd op laten borduren.

Een persoonlijk advies voor uw bedrukte kleding?

Komt u er niet helemaal uit en heeft u het advies van een deskundige nodig? Neem dan even contact op met onze klantenservice of maak gebruik van de chatfunctie rechtonder in het scherm. We helpen u graag met een persoonlijk advies voor uw hoodies en sweaters met borduring of bedrukking.