Sportkleding


Sportkleding bedrukken met tekst of logo?

Bij 101Truibedrukken laat u een uitgebreide collectie sportkleding bedrukken, van bekende tot minder bekende sportmerken. Onze bedrukte sportkleding voldoet aan alle eisen zoals een goede ventilatie en een degelijke kwaliteit. Uiteraard kunnen wij uw sportkleding en sportshirts bedrukken met tekst en/of logo, zowel op de voorzijde als achterzijde. Denk bijvoorbeeld aan een klein borstlogo of een naam in het groot op de rug!

Sportkleding en sportshirts bedrukken

De meeste sportshirts zijn gemaakt van polyester en daarom sneldrogend, ademend en vuilafstotend. 101Truibedrukken heeft onder andere hardloopshirts en voetbalshirts, maar uiteraard bedrukken wij ook andere sportshirts voor sportactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte verenigingskleding, zoals:

  • Voetbalkleding
  • Tenniskleding
  • Honkbalkleding
  • Basketbalkleding
  • Fitnesskleding
  • Hockeykleding
  • en meer...

Persoonlijke service voor uw bedrukte sportkleding, sportshirts en meer...

Het is mogelijk om alle soorten sportkleding te laten bedrukken in onze kleding webshop. Voor een bedrukt sportshirt op maat kunt u ons iedere werkdag e-mailen of bellen. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te adviseren over ons aanbod trainingspakken, sportshirts en andere sportkleding met logo of naam. Laat bijvoorbeeld ook uw trainingshesjes bedrukken bij Achos!

Wilt u hulp bij het bestellen of bij het kiezen van een bedrukking voor uw sportshirts, bel ons dan gerust op 050 - 211 34 22 of stuur een e-mail naar info@101truibedrukken.nl. Onze deskundigen staan iedere werkdag voor u klaar en hebben verstand van alle soorten bedrukte sportkleding. Ook als u een vereniging of team van sportshirts wilt voorzien, dan kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Naast shirts kunt u overigens ook een trui laten bedrukken met logo of tekst. Zo is ons aanbod kinder hoodies ook zeer voordelig te bedrukken met naam, rugnummer of logo van de vereniging.

Bedrukte sportshirts

Alle sportkleding kan door ons bedrukt worden, neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een offerte.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan