Poloshirts


Polo of poloshirts bedrukken?

De bedrukte polo's van 101Truibedrukken maken het verschil! Een poloshirt laten bedrukken met logo zorgt namelijk voor een representatieve en professionele uitstraling van uw bedrijf. In deze poloshirts webwinkel bieden we u de grootste collectie polo's met bedrukking van de beste merken uit de promotionele kledingindustrie. Zo bedrukken wij poloshirts van bekende merken als Gildan, Fruit of the Loom, B&C, Jerzees, Russel en vele andere. Alle luxe en goedkope poloshirts kunnen wij uitstekend voor u bedrukken met persoonlijke bedrijfsuitingen, zoals een polo met logo of tekst. Optimale kwaliteit en snelle levertijden van de bedrukte polo's zijn hierbij een regelrechte must voor ons!

 

Sfeerfoto polo's bedrukken

 

Bestel uw poloshirts met logo of tekst

Naast de bedrukte sweaters kunnen de poloshirts ook met logo worden bedrukt met uw uiting, zowel bij kleine als bij grote oplages. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze werknemers u uitstekend begeleiden bij het bedrukken van uw poloshirts met logo. Een poloshirt is namelijk te bedrukken met een gepersonaliseerde uiting, maar je kunt ook kiezen voor polo's met een borduring. Het is over het algemeen voordeliger om uw polo met logo of tekst te bedrukken dan deze te borduren. In sommige gevallen staat het echter professioneler om een polo met logo te borduren. Hiermee kunnen we u uiteraard ook helpen. Bent u niet helemaal zeker van de bedrukking voor uw polo's of poloshirts? Bel of mail ons vandaag nog en onze medewerkers helpen u graag met de keuze voor een polo met logo! 

 

Neem contact met ons op voor het maken van een offerte:

Klik hier om naar het contactformulier te gaan

 

Van goedkope poloshirts tot luxe polo's

In ons grote online assortiment goedkope poloshirts vindt u werkelijke alle soorten polo's. U kunt hier namelijk terecht voor goedkope poloshirts met bedrukking (die uitstekend dienen als promotiekleding), maar ook voor luxe polo's met logo. Uiteraard zijn deze goedkope modellen poloshirts te bedrukken met een persoonlijke tekst, foto of een logo. Als uw personeel netjes voor de dag moet komen met bijvoorbeeld een geborduurd bedrijfslogo op de borst, dan bieden deze goedkope poloshirts geheid uitkomst! Het maakt dus niet uit of u naar een goedkoop poloshirt of een meer exclusief exemplaar zoekt: 101Truibedrukken is de online expert in poloshirts bedrukken! Plaats vandaag nog uw eerste order goedkope poloshirts en u ontvangt deze binnen gemiddeld 3 werkdagen in huis. De leveringstermijn van de bedrukte polo's is afhankelijk van het soort bedrukking dat u kiest. Voor meer informatie of een voordelige offerte op maat kunt u ons altijd bereiken via info@101truibedrukken.nl of het telefoonnummer 050 211 09 69.

 

Voorbeeld goedkope poloshirts