Joggingbroeken


Sweatpants / joggingbroeken bedrukken voor dames, heren en kinderen

Op zoek naar een bedrukte joggingbroek voor dames, heren of kinderen? Bij 101Truibedrukken kun je alle soorten joggingbroeken bedrukken met eigen naam, tekst of een logo. Het is mogelijk om een joggingbroek per stuk te bestellen (met of zonder opdruk), maar ook in grote aantallen kunnen we deze voordelig aan huis leveren.

Je vindt hier dames, heren en kinder joggingbroeken in eigenlijk alle maten en kleuren. De broeken zijn gemaakt van comfortabele joggingstof, wat betekent dat iedere (al dan niet bedrukte) joggingbroek heerlijk aanvoelt en comfortabel is. Bekijk ook het complete overzicht bedrukbare sportkleding of navigeer naar onze hoofdpagina: truien bedrukken.

Joggingbroek bedrukken dames heren kind

Vandaag nog een bedrukte joggingbroek met naam, tekst of logo bestellen?

Bovenstaande joggingbroeken kunnen stuk voor stuk bedrukt worden met uw eigen tekst. Het is zelfs mogelijk om een joggingbroek te bedrukken met een zelf ontworpen logo, bijvoorbeeld voor sportteams en -verenigingen. Uiteraard vindt u hier joggingbroeken met een rechte pijp, maar ook modellen met een gesloten elastische pijp zijn leverbaar.

Ook kunt u hier een dames of heren joggingbroek bestellen die voorzien is van elastiek in zowel aan uiteinde van de broekspijpen als rond de taille. Deze elastische elementen sluiten nauw aan en zitten comfortabel rond de heupen en enkels. Bovenstaande joggingbroeken zijn optioneel te bedrukken maar kunnen ook geborduurd worden. Voor een offerte op maat neemt u direct contact met ons op via info@101truibedrukken.nl of door te bellen naar 050 211 34 22!