Fleece vesten en jassen


Fleece vesten bedrukken met uw eigen tekst of logo

Wilt u uw fleece vest laten bedrukken met een tekst of gepersonaliseerd logo? Bij 101Truibedrukken is dit geen enkel probleem! Alle fleece vesten, truien en jassen bedrukken we met uw eigen logo, foto of tekst. Fleece laat zich niet altijd even goed bedrukken, vandaar dat we vaak adviseren om een dergelijke trui of jas te laten borduren.

Een borduring gaat overigens zeer lang mee, wat betekent dat de fleece kleding een hogere promotionele waarde heeft. Deze duurzame fleece vesten lenen zich uitstekend voor een doelgroep die extra warm gehouden moet worden. Een bedrukte fleece trui voelt namelijk heerlijk zacht aan en houdt de lichaamswarmte uitstekend vast!

Wat maakt een jas, trui of vest van fleece zo uniek?

Fleece is het Engelse woord voor vacht, en wijst op het vachtachtige uiterlijk van bovenstaande fleece vesten, truien en jassen. Het is een materiaal op basis van polyethyleentereftalaat dat eind jaren '90 sterk opkwam. Fleece vesten zijn gemaakt van een synthetisch materiaal, meestal polyester, dat door de breiwijze sterk isolerend werkt. 101Truibedrukken heeft een groot assortiment aan fleece truien, maar ook fleece vesten en jassen in allerlei modellen, kleuren en diktes. 

Laat uw fleece vest bedrukken met een gepersonaliseerde opdruk, voor promotionele doeleinden of als bedrijfskleding. Fleece kleding leent zich eigenlijk niet zo goed om te bedrukken, maar wij kunnen het uitstekend voor u borduren met uw eigen logo of tekst. Voor het complete overzicht bedrukbare kleding navigeert u naar onze hoofdpagina: truien bedrukken.