Longsleeves T-shirts


Longsleeve t-shirts met lange mouwen bedrukken met logo, tekst of naam?

101Truibedrukken heeft een uitgebreide dames en heren collectie longsleeves t-shirts met lange mouwen om te bedrukken. Deze longsleeves, geschikt voor dames en heren, zijn de lange mouw versie van het bekende klassieke t-shirt. Longsleeve shirts zijn bijzonder comfortabel in de koudere jaargetijden of een killere zomeravond. We bedrukken uw t-shirts met lange mouwen graag met uw naam, logo of tekst, geplaatst op de borst, rug of mouwen.

Longsleeve t-shirt met lange mouwen bedrukken

Dames en heren longsleeves van degelijke kwaliteit

Bedrukte longsleeves zijn ook zeer geschikt om te combineren met kleding, waarbij de armen toch bedekt moeten zijn. Maar uiteraard zijn t-shirts met lange mouwen ook geschikt voor allerlei evenementen en dankzij hun hoogwaardige katoenkwaliteit passen deze zich optimaal aan bij alle temperaturen.

Longsleeves t-shirts laten zich gemakkelijk bedrukken met uw logo en of uw specifieke uitingen. 101 truibedrukken kan u zowel de shirts als ook de bedrukking leveren. T-shirts bedrukken is mogelijk in meerdere kleuren en 101 truibedrukken bedrukt al vanaf 1 exemplaar. Zoekt u ander textiel om te bedrukken met logo of tekst? Bekijk ons volledige aanbod kleding op de homepagina: truien bedrukken.

 

Alle T-shirts kunnen door ons worden bedrukt met uw logo of uw uitingen, zowel bij kleine als bij grote oplages.

Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een offerte.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan