Kleding bedrukken Leeuwarden voor zowel bedrijven als particulieren

Voordelig en snel kleding bedrukken in Leeuwarden door een textieldrukkerij in de buurt? Achos helpt u graag als u kleding wilt laten bedrukken in Leeuwarden en omstreken. Al bijna 10 jaar zijn wij de expert in bedrukte kleding en uiteraard gevestigd in het noorden van het land. Om deze reden kunnen we textiel met een bedrukking niet alleen voordelig, maar ook snel bij u in Leeuwarden bezorgen.

Alles is in feit mogelijk bij Achos; van een trui met tekst tot een jas met borduring. Bestel uw bedrukte kleding veilig, voordelig en snel online, of laat u informeren via de chatfunctie, het e-mailadres sales@achos.nl of ons nummer 050 211 3422.

Kleding bedrukken Leeuwarden

Laat uw kleding bedrukken in Leeuwarden, van zeefdruk tot transferdruk

Na het plaatsen van uw bestelling, rekent Achos ongeveer 5 tot 10 werkdagen om uw bedrukte kleding in Leeuwarden te bezorgen. Heeft u al nagedacht of u een zeefdruk of een transferdruk op uw sweater, shirt of ander soort textiel wilt hebben? Graag informeren we u over de voor- en nadelen van deze drukmethodes.

Soms is het namelijk goedkoper om een transferdruk op de kleding te bedrukken in Leeuwarden, maar in andere gevallen is een zeefdruk juist weer de beste manier. Bij ieder artikel kunt u gemakkelijk en snel een ontwerp uploaden en in de winkelmand plaatsen. Vervolgens ontvangt u een digitaal voorbeeld van uw bedrukte kleding, zodat u precies weet hoe de bedrukking eruit komt te zien!