Laat uw sweaters ontwerpen | Vier voorbeelden van gepersonaliseerde truien

Heb je ooit eerder een sweater laten bedrukken met een eigen ontwerp of tekst? Dan weet je misschien dat het ontwerpen van een trui gemakkelijker gezegd dan gedaan is. Er zijn legio zaken waar je bij stil moet staan, zoals het formaat en de positie van je bedrukking. Je wil natuurlijk niet dat je kleding uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldoet.

Thuis kun je In je hoofd alvast een sweater ontwerpen, maar wij maken daar altijd even een digitaal voorbeeld van. Dan weet je namelijk direct hoe het eindresultaat eruit komt te zien (en kom je niet voor verrassingen te staan)! Om je de nodige inspiratie te geven hebben we vier voorbeelden van bedrukte truien voor je opgesteld.

1. De sweater met een klein borstlogo

Het borstlogo is misschien wel het meest voorkomende ontwerp. Deze sweaters dienen bijvoorbeeld als promotiekleding of werkkleding. Het is ook heel normaal voor verenigingen om een trui te ontwerpen met hun eigen logo op de borst. Een borstlogo is vaak klein (denk aan ongeveer 10 tot 12 centimeter) en maakt de dragers direct herkenbaar.

De kosten van een klein logo zijn vaak niet zo hoog, denk aan zo'n 5 à 6 euro per stuk. Als je meerdere kledingstukken afneemt, dan daalt de prijs van de opdruk ook nog eens. Als bedrijven bijvoorbeeld 100 sweaters ontwerpen met een logo'tje op de borst, dan kost deze vaak nog maar een euro of twee!

2. De sweater met een groot logo op de rug

Oké, je wilt een stapje verder en je gaat voor een groot logo op de borst of rug? Ook zo'n ontwerp is gelukkig eenvoudig te realiseren! Sterke nog, een groot ruglogo hoeft niet eens veel meer te kosten dan een klein borstlogo. 

3. De sweater met tekst, naam of slogan

4. Een sweater ontwerpen met borduursel