Kleding bedrukken Groningen voor bedrijven en particulieren

Achos is expert in kleding bedrukken in Groningen met meer dan 40 webshops in bedrukte kleding. Textiel en kleding bedrukken wij te Groningen aan de Tuinstraat, van bijvoorbeeld t-shirts en truien tot rompers en tassen. Met al bijna 10 jaar ervaring kunnen we uw shirts, jassen en sweaters bedrukken met een tekst, logo of allebei. Bovendien zijn de bedrukkingen van hoge kwaliteit en kunnen vrijwel alle ontwerpen digitaal omgezet worden.

Kleding bedrukken Groningen

Webshop informatie:

Achos Media
Tuinstraat 23
9711VA Groningen

Telefoon: 050 211 3422

Offerte aanvragen?
E-mail: sales@achos.nl

Zowel transferdrukken als zeefdrukken zijn mogelijk in onze textieldrukkerij. Dit betekent dat wij uw textiel goedkoop kunnen bedrukken, als dit uw voorkeur heeft. Maar het is ook mogelijk om kleding in Groningen te bedrukken met een luxe opdruk, met bijvoorbeeld verschillende kleuren en fijne lijntjes. Bij Achos kunt u als particulier of bedrijf terecht, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan.

Ook voor andere bedrukte kleding bent u bij Achos aan het juiste adres, want in deze webshop vindt u bijvoorbeeld ook hoodies, t-shirts, polo's en sportkleding.

Bedrukte kleding in Groningen van sweaters tot t-shirts

Dagelijks bedrukken wij kleding in Groningen en leveren deze aan klanten in heel Nederland, België en Luxemburg. Het is mogelijk om bedrukte sweaters en truien te bestellen in Groningen zelf, maar wij leveren ook buiten de stad en de noordelijke provincies. Wilt u 1 kledingstuk bestellen of denkt u meer aan 100 stuks? Bij Achos maakt het niet uit hoe groot uw bestelling is, want wij leveren al vanaf 1 stuks en grote aantallen zijn ook gewoon mogelijk!

Met een uitgebreide online collectie van verschillende kledingmerken kunt u hier altijd de juiste soort kleding laten bedrukken met een tekst of een bedrijfslogo. Upload uw eigen ontwerp bij het kledingstuk van uw keuze en ontvang binnen 24 uur een mooi digitaal voorbeeld. Binnen 5 tot 10 werkdagen ontvangt u de bedrukte kleding op uw deurmat; voordelig, veilig en snel!

Textiel bedrukken GroningenJas bedrukken GroningenKleding bedrukken in Groningen