Sweaters en truien bedrukken in Friesland door Achos

Truien sweaters bedrukken Friesland

Als u truien wilt laten bedrukken in Friesland, dan vindt u in Achos Bedrukkingen de juiste partner. Wij zijn gespecialiseerd in truien bedrukken te Friesland, want wij leveren bijna dagelijks bedrukte kleding in alle noordelijke provincies.

Met meer dan 10 jaar ervaring verzorgen we uw sweaters graag van de juiste bedrukking, in de vorm van een transferdruk of zeefdruk. Zo is het mogelijk om uw kleding en truien met een tekst en/of logo te bedrukken, voor zowel particulieren als bedrijven in Friesland. 

Goedkoop, veilig en snel bedrukte truien bestellen in Friesland

Achos is niet alleen voordelig in bedrukte truien in Friesland, maar levert uw bestelling tevens veilig en snel aan huis. Uiteraard is het ook mogelijk andere soorten kleding te bestellen, zoals bijvoorbeeld bedrukte hoodies, poloshirts en t-shirts.

Onze textieldrukkerij is iedere werkdag in de weer om sweaters te drukken voor Friesland, maar ook de noordelijke provincies Groningen en Drenthe. Heeft u speciale wensen voor uw gepersonaliseerde kleding? Dan kunt u ons iedere werkdag bereiken op sales@achos.nl of bellen naar 050 211 3422.