AWDis Hoods hoodies

Wat zijn AWDis Hoods hoodies & sweaters?

AWDis Hoods is een Engels hoodie merk dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in moderne sweaters met een capuchon. De afgelopen 10 jaar is het merk AWDis Hoods ontzettend gegroeid in populariteit en zijn haar hoodie sweaters een begrip geworden in de kleding- en bedrukkingswereld. Laat je binnenkort toevallig hoodies bedrukken met tekst of logo? Let dan op, want het merk AWDis komt online geheid voorbij! Het voordeel van dit moderne kledingmerk is dat het niet alleen voordelig is, maar ook mooie nieuwerwetse designs heeft voor volwassenen en kids. Deze combinatie maakt de AWDis Hoods hoodies tot een regelrecht succes!

De vele voordelen van een AWDis Hoodie

Persoonlijk zijn wij groot fan van de collectie van AWDis, daarom staan deze hoodies bovenaan in onze webshop. De sweaters lenen zich uitstekend voor signing en bedrukkingen en bovendien zijn ze erg duurzaam. Voor iedere prijsklasse is er wel een AWDis hoodie te vinden, want ze maken zowel dunnere hoodies als luxe hoodies met ritssluiting en dubbele stof.

Het grammage / gewicht

Als je let op het grammage dan zie je dat de prijs omhoog gaat, naar mate de hoodie zwaarder wordt. Dit komt doordat er meer stof (katoen en/of polyester) aan te pas komt om het kledingstuk te maken. Een extra bijkomstigheid is dat je AWDis Hoods hoodie vaak ook langer meegaat en beter warmte vasthoudt als deze een hoger grammage heeft.

De kinder hoodies van AWDis

Daarnaast hebben de AWDis kids hoodies leuke toevoegingen, zoals een uitsparing in de mouw waar je je duim doorheen kunt doen. Maar denk ook bijvoorbeeld aan een opening in de buidelzak, waar kinderen hun koptelefoon of oordopjes doorheen kunnen rijgen. Zo kun je lekker naar je favoriete muziek luisteren in je nieuwe AWDis kinder hoodie. Daarnaast geldt dat AWDis Hoods eigenlijk altijd vele kleuren levert per model, voor zowel kinderen als volwassenen. Dit betekent dat de hoodie die jouw voorkeur geniet, waarschijnlijk ook nog eens verkrijgbaar is in jouw favoriete kleur!

De opvallende neon serie van AWDis

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de collectie met neon kleuren, genaamd de AWDis Electric Hoodie. Dit zijn hoodies die een extra felle kleur hebben, waarmee je nog meer opvalt in de menigte. Hartstikke leuk als je graag opvalt, maar misschien nog wel leuker voor promotionele acties en evenementen! Als je als bedrijf of vereniging een oranje, roze, gele of groene neon hoodie laat bedrukken, dan kan het bijna niet anders dan dat je bij iedereen in het oog springt.