Trui bedrukken Amsterdam voor particulieren en bedrijven

Voordelig een trui laten bedrukken in Amsterdam doet u bij Achos. Wij zijn de online expert in bedrukte sweaters en textiel. Iedere dag bedrukken wij truien voor Amsterdam in onze eigen textieldrukkerij. In deze drukkerij kunnen we uw sweaters met tekst of logo op verschillende manieren ontwerpen, zoals met een zeefdruk, transferdruk of zelfs een borduursel!

Hoewel Achos niet gevestigd is in onze hoofdstad is het wel mogelijk om kleding te laten bedrukken voor Amsterdam. Dagelijks rijden onze chauffeurs namelijk door Nederland om gepersonaliseerd textiel op uw deurmat af te leveren.

Kleding bedrukken Amsterdam

Bedrukte truien in Amsterdam laten bezorgen: van sweaters tot hoodies

Uiteraard is het mogelijk om alle soorten truien te bedrukken in Amsterdam, zoals een sweater met tekst of een hoodie met een logo. U kunt het zo gek niet bedenken en we drukken het ontwerp voordelig en snel voor u. Bovendien kunnen zowel bedrijven als particulieren sweaters bestellen in deze webshop.

Achos is expert in het bedrukken van truien, maar daarnaast bestelt u hier ook hoodies, t-shirts, poloshirts en sportkleding. Met maar liefst 10 jaar ervaring helpen we u graag met de juiste keuze uit ons grote assortiment en met de bedrukking. 

Neem contact met ons op via de chatfunctie, ons e-mailadres of het servicenummer. Zo informeren we u graag over het bedrukken van kleding in Amsterdam en omstreken. Uw bestelling wordt al binnen 5 tot 10 werkdagen aan huis geleverd!